De Culinaire Biertour AL MEER DAN 40.000 BEZOEKERS Culinaire tours langs toprestaurants door heel Nederland. Voor vrienden, groepen en bedrijven.

CULINAIRE BIERTOUR EEN HEERLIJKE MIDDAG

Een nieuwe culinaire wandeling, van de makers van de Amusetour Nederland. Met trots presenteren wij: Dé Culinaire Biertour! De Culinaire Biertour organiseert unieke culinaire wandelingen door heel Nederland. Er zijn Culinaire Biertours in o.a: Hoorn, Amersfoort, den Haag, Rotterdam, Antwerpen en Enkhuizen. Tijdens onze Culinaire Biertours gaat u op een zondagmiddag van deelnemer naar deelnemer en beleeft u buiten het culinaire aanbod ook de schoonheid van de desbetreffende stad. Onze Culinaire Biertours vinden plaats op een zondagmiddag van 13 tot 17 uur. Tijdens deze middag kunt u genieten van ambachtelijk bereide gerechtjes, begeleid door mooie speciale bieren.

SPECIALE BIEREN EN HEERLIJKE GERECHTJES

Door middel van de speciale bieren en heerlijke gerechtjes laat de desbetreffende chef de gasten kennis maken met de klasse en de smaak van het restaurant, brouwerij of Grand Café. Het is een uniek visitekaartje van het desbetreffende restaurant, brouwerij of Grand Café.

RESTAURANTS, BROUWERIJEN EN GRAND CAFES ONTDEKKEN

Tijdens de Culinaire Biertour ontdekt u uw nieuwe favoriete restaurant, brouwerij of Grand Café. In elke deelnemende plaats bezoekt u zes verschillende plekken en is er aansluitend bij een van de deelnemers een afterparty. U krijgt bij elke deelnemer een speciaal biertje en een heerlijk gerechtje. Voor onze deelnemers is de Culinaire Biertour de perfecte manier om u te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om u kennis te laten maken met de creaties van de keuken. Een Culinaire Biertour vindt plaats op een zondagmiddag van 13 tot 17 uur, met aansluitend een afterparty bij een van de zes deelnemende locaties.

Onze tours krijgen gemiddeld een 9,5

Ontdek de beste restaurants, brouwerijen en cafés in Nederland – 80% boekt meerdere tours

HOE VERLOOPT EEN CULINAIRE BIERTOUR

U KOOPT KAARTEN VOOR EEN CULINAIRE BIERTOUR NAAR KEUZE

U houdt van lekker eten en u bent gek op een gezellig middag samen met vrienden, familie, en/of collega's. U bent dan op het juiste adres en koopt kaarten voor een van onze Culinaire Biertours.

U KRIJGT UW BEVESTIGING IN DE MAIL

Zodra u uw kaarten heeft besteld, krijgt u van ons uw startadres in de mail, op uw startadres kunt u op de dag zelf uw kaarten ophalen. Wanneer uw vrienden, familie en/of collega's al kaarten hebben gekocht, kunt u bij opmerkingen uw voorkeur kwa startlocatie aangeven.

DE DAG VAN DE CULINAIRE BIERTOUR

De grote dag is aangebroken, u gaat vandaag de beste restaurants, brouwerijen en grand cafés ontdekken tijdens uw geboekte Culinaire Biertour. U gaat naar uw startlocatie, deze vindt u in de bevestigingsmail die u heeft gekregen nadat u uw kaarten heeft gekocht. Bij uw startlocatie liggen uw persoonlijke kaart voor u klaar. Tijdens de Culinaire Biertour ontdekt u uw nieuwe favoriete restaurants.Bij elk restaurant, brouwerij of grand café krijgt u steeds een prachtig gerechtje met een bijpassend speciaal biertje geserveerd. Voor onze deelnemende restaurants, brouwerijen en grand cafés is de Culinaire Biertour de perfecte manier om u te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om u kennis te laten maken met de creaties van de keuken

BEZOEK ALLE RESTAURANTS, BROUWERIJEN EN GRAND CAFES VOLGENS ROUTE

Zodra u uw kaart heeft opgehaald bij uw start restaurant, brouwerij of grand café, geniet u van uw eerste gerechtje en speciaal bier. Zodra u uw eerste gerechtje en speciaal bier op heeft, gaat u naar het volgende restaurant, brouwerij of grand cafés. U volgt de nummering op uw kaart. Start u bij restaurant, brouwerij, grand café nummer 1, gaat u naar 2, start u bij restaurant 4, gaat u naar 5, enz

GENIET VAN DE CULINAIRE BIERTOUR

U kunt de Culinaire Biertour, waar u kaarten voor heeft gekocht, doen tussen 13 en 17 uur. Na 17 uur is er bij een van de deelnemende locaties een afterparty.

Laatste nieuws

[qode_listing_blog_list category=”culinaire-biertour” number=”3″]